Home | Boekestijn Transport Service

Transport Spanje

Boekestijn Transport is dagelijks met tientallen auto's onderweg om haar westelijke bestemmingen aan te bereiken. Daartoe worden Duitsland, Belgie, Frankrijk en Spanje gerekend. Spanje is in dit rijtje het verste van huis. Echter door samenwerkingsverbanden met andere bedrijven zijn wij van vroeger uit veel te vinden in Spanje en komen we er nu veelal met eigen vrachtverkeer.

Er is veel wegtransport richting Spanje, dit doordat er in Spanje een ander spoor gebruikt wordt als in de rest van Europa waardoor er geen enkele trein van Frankrijk doorrijdt richting Spanje. Er zijn wel 2 verbindingen maar daar moeten de mensen aan de grens overstappen in een andere trein. Hierdoor is het voor goederen dus niet mogelijk Spanje in te komen per spoor.

Transport SpanjeHeeft u een opdracht voor transport naar Spanje, bereken dan zelf uw kosten met de transportcalculator. Heeft u bijzondere wensen, zoals een spoed opdracht, geconditioneerd vervoer van of naar Spanje of gevaarlijke stoffen vervoer, neem dan contact met ons op.
 

Transport calculator