Home | Boekestijn Transport Service

Groupage vervoer

Groupage vervoer is een vorm van transport waarbij goederen van verschillende klanten worden samengevoegd in een enkele lading, zodat ze met dezelfde vrachtwagen of in één container kunnen worden vervoerd. Heeft u slechts één of enkele pallets te vervoeren, dan is groupage vanzelfsprekend voordeliger dan het laten rijden van een hele vrachtwagen voor alleen uw zending.

groupage vervoerBoekestijn Transport Service bespaard U kosten op uw groupage vervoer.
Zo rijden wij zeer regelmatig naar verschillende Europese bestemmingen. Dagelijks, vaak meerdere malen per dag, naar Polen, Spanje, Tsjechië en Frankrijk. Groupage vervoer naar deze bestemmingen is dan vaak net zo snel en efficiënt als transport op maat, alleen de kosten zullen minder zijn.

Echter is het natuurlijk niet zo dat we alleen naar deze landen rijden, ook andere landen rijden we naartoe met ons groupage vervoer. Voor meer informatie over de landen zie de bestemmingspagina's.

Bent u geïnteresseerd in onze lage groupage tarieven, gebruik dan de transport calculator hiernaast voor een snelle en vrijblijvende prijsopgave. Ook voor spoedopdrachten en groupage zendingen met een strakke deadline kunt u bij ons terecht, door de grote volumes die wij transporteren.
Neem contact met ons op om uw planning met ons door te spreken.
 

Transport calculator